Remco Ravenhorst treedt af, Kees Lau nieuw bestuurslid

Remco Ravenhorst stopt na zeven jaar als bestuurslid van Supporterscollectief Nederland. Zijn rol wordt overgenomen door Kees Lau, tevens voorzitter van FSV De Feijenoorder. Het bestuur blijft hiermee bestaan uit zes personen.

Ravenhorst is één van de oprichters van Supporterscollectief Nederland en was sinds de start in 2016 bestuurslid, eveneens namens FSV De Feijenoorder waar hij in 2021 stopte als voorzitter na tien jaar actief te zijn geweest. Voor Supporterscollectief Nederland was hij een stabiele factor die zich met name specialiseerde in internationale samenwerking met onder meer Football Supporters Europe, waarvoor momenteel ook nog het project Kick-Off! loopt in samenwerking met de KNVB. Dit project maakt hij op verzoek van het bestuur nog wel af, in samenwerking met de zittende bestuursleden. We danken Remco voor vele jaren inzet voor de Nederlandse voetbalsupporter!

Kees Lau volgde Ravenhorst in 2021 op als voorzitter van de supportersvereniging van Feyenoord en treedt nu toe tot het bestuur. Met Lau verwelkomen we een ervaren supporter én bestuurder die zich graag ook op landelijk niveau wil inzetten voor de belangen van supporters. We kijken uit naar de samenwerking!

Het bestuur van Supporterscollectief Nederland bestaat nu uit voorzitter Matthijs Keuning (AZ), secretaris Herjan Pullen (Ajax), penningmeester Jeroen Rengers (NEC) en algemeen bestuursleden John de Jonge (FC Groningen), Jacco van Leeuwen (ADO Den Haag) en Kees Lau (Feyenoord). We zijn altijd op zoek naar versterking. Geïnteresseerden vanuit één van onze aangesloten supportersorganen kunnen zich hiervoor bij ons melden.