Supporterscongres over vuurwerk en VAR

Supporterscollectief Nederland organiseert op zaterdag 23 maart voor de derde keer het Supporterscongres op de KNVB Campus in Zeist. Hoofdonderwerp is dit keer het vuurwerkbeleid. Met onder meer Michael van Praag (UEFA) en Jan Bluyssen (KNVB) gaan we in gesprek over mogelijkheden om vuurwerk veilig af te steken. Na de pauze bespreken we met de KNVB hoe de VAR beter gebruikt kan worden voor de stadionganger en vertelt Almere City-directeur John Bes hoe je als kleine club weer van kunstgras naar gras kunt overstappen. Na afloop is het mogelijk om een kijkje te nemen in het VAR-centrum in Zeist.

Alle aangesloten verenigingen, SLO’s en overige geprekspartners hebben een uitnodiging ontvangen. Daarnaast hebben we nog ruimte voor open aanmeldingen van overige geïnteresseerden. Mail hiervoor naar info@supporterscollectiefnederland.nl! Het congres is gratis toegankelijk.

Programma (onder voorbehoud van wijzigingen):

13:00 uur Inloop
13:30 uur Opening
13:45 uur Paneldiscussie over vuurwerk met Michael van Praag (UEFA), Jan Bluyssen (KNVB), Joost Arentsen (politie) en Herjan Pullen (Supporterscollectief Nederland)
15:00 uur Pauze
15:30 uur Almere City-directeur John Bes over de overstap van kunstgras naar gras
16:00 uur Presentatie en discussie over de VAR vanuit de KNVB
17:00 uur Einde met borrel en mogelijkheid om kijkje te nemen in het VAR-centrum